Poziv za saradnju – stručnjak iz prakse iz oblasti psiholoških nauka

Datum:

Četvrtak, Juni 11, 2020 - 09:45
Pogledajte prilog

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat or click here to download the PDF file.

Stručnjak iz prakse iz oblasti psiholoških nauka (m/ž)

Poziv za saradnju – stručnjak iz prakse iz oblasti psiholoških nauka

Internacionalnalnom univerzitetu u Sarajevu (IUS) radi planiranja i širenja obrazovnih aktivnosti potreban je veći broj saradnika sa iskustvom u sljedećim oblastima:

Statistika u psihologiji

Organizacijska psihologija

Psihometrija

Eksperimentalna psihologija

Metode istraživanja

Adolescentna psihologija

Psihodijagnostika

Historija i drugi pravci u psihologiji


 

Visokoobrazovni proces na Internacionalnom univerzitetu u Sarajevu (IUS) ostvaruje se kroz realizaciju naučnih i umjetničkih studijskih programa na svih pet fakulteta koji se međusobno prožimaju, omogućavajući tako simbiozu tradicionalnih i savremenih disciplina. IUS podstiče, promovira i realizira akademsku, kulturnu i društvenu saradnju sa brojnim domaćim, regionalnim i međunarodnim univerzitetima srodne orijentacije.

Univerzitet pohađaju studenti iz preko 55 zemalja svijeta, a trenutno akademsko osoblje dolazi iz preko 20 različitih zemalja. Nastava se izvodi na engleskom jeziku a nastavni kadar je prema planovima i projektima uključen u akademske, kulturne i društvene tokove, kako na domaćem tako i na regionalnom i međunarodnom nivou akademske zajednice i društva u cjelini.

Pozivamo sve zainteresovane kandidate/kandidatkinje da pošalju propratno pismo i biografiju na oaydin@ius.edu.ba (uz cc na deanfass@ius.edu.ba i rectorate@ius.edu.ba).

Vaša aplikacija će biti čuvana kao najstroža poslovna tajna. Poželjno je ali ne i presudno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Neblagovremene i nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje. Više informacija možete pronaći na web stranici https://psy.ius.edu.ba/

Samo odabrani kandidati prilikom selekcije će biti kontaktirani i pozvani na razgovor i upoznavanje, kandidate koji kroz svoju biografiju prezentiraju vještine i radno iskustvo, prema gore navedenom.

Ovaj poziv je objavljen na mojposao.ba kao i na oglasnoj ploči Internacionalnog univerziteta u Sarajevu i ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja oglasa ili do popune planiranih potreba na Odsjeku za psihologiju Fakulteta umjetnosti i društvenih nauka Internacionalnog univerziteta u Sarajevu.

Lokacija: Sarajevo

 

  • English
  • Bosanski
  • Türkçe